Reis naar Pattaya via AbuDhabi,Bangkok.

16 januari 2010 - Jomtien, Thailand

Zie onder "Links" rechterzijde van deze pagina...   FOTO'S.... FOTO'S

Is dit linkje:        http://www.flickr.com/photos/pieterinjomtien/

Beste Lezer(s).

De heenreis is goed verlopen via & Utrecht en daar op de ICE 123 naar Frankfurt. Er stond weliswaar geen ICE trein klaar in Utrecht want die rijden nog ff niet. Werden dus met NL materieel naar Emmerich vervoerd en konden daar op de ICE. Reis ging via Dusseldorf,Koln,naar Frankfurt flughafen.

Vertrek was 22.30 en dan zie je niet veel meer, wel wat grotere vuren als je over Kirkuk vliegt waar men het gas (LPG) afakkeld wat bij de oliewinning vrij komt. Verder over Bagdad via de Saudi Arabische kust,die op bepaalde plekken zeer goed verlicht is naar AbuDhabi.

Daarna over Oman India,enz,enz,naar Bangkok,ze  hebben hier een nieuw vliegveld,een jaar of 4 oud dus alles nieuw en (nog) niet te klein.. Suvarnabhumi Bankok airport,is de naam,landing was dik 18.30 en om 19.15 was er al een bus naar Pattaya voor 124Bath,nog geen 3euro... echter deze was vol,dus koffers eruit en wachten op de volgende bus van 21uur. Op naar Pattaya met een vaartje van tegen de 120km, voor 1,5uur,en het laatste stuk,2,5km met de taxi,was nog duurder dan de bus,150,..om me te laten afzetten bij het huis van Leo & Duan voor een eerste overnachting,en de overhandiging van de Hollandse kaas,enz..enz...

Na een goede nachtrust op naar het kantoor waar de sleutel; van het appartement werd uitgegeven,dit was wel ff zoeken,en in het zelfde straatje zat ook iemand die weleens een motor verhuurde,nou dat kwam goed-uit. Het ding van 100cc was vrij nieuw met 8000km op de teller en voor 100 bath per dag,een dikke 1 euro kon ik hem  natuurlijk niet laten staan.

Op de foto pagina van (mijn)flickeraccount is hij te "bewonderen".. met 3 personen op het vtg..

De temperatuur is rond de 30 graden en overal eettentjes enz..enz..

Zal me de komende dagen dan ook niet vervelen. Ga morgen eerst ff naar het Pattaya bangkok hospitaal ivm een opgezwollen linkerarm door een  geirriteerde slijmbeurs, er was geen infectie,volgens de huisarts in Maastricht,maar er zit een ophoping van vocht,waar ik niet zoveel last van heb. Maar je kunt toch beter onder dokters toezicht blijven totdat het helemaal is weggetrokken. Hoor alleen maar goeds over dit ziekenhuis en de medici die daar werken.

Dus Groetjusss uit Pattaya.

Pieter

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Femke & Maurice:
    16 januari 2010
    He Papa,

Ziet er allemaal goed uit, alleen wat minder van je arm. Wees wel maar voorzichtig met medicijnen enzo die je krijgt, je weet het maar nooit in die landen.

Wist niet dat je in zo'n groot appartementen complex zou slapen?

Heel veel plezier met je verkenning door Pattaya.

Wij gaan nu ook lekker slapen en tot het volgende bericht.
  2. Femke & Maurice:
    17 januari 2010
    Hoi Maurice & Femke,

Het is wel groot maar erg rustig, alleen maar voor ff te slapen.
    Jammer van de arm maar ik heb er niet veel last van is niet pijnlijk.
    En jawel pas wel goed op maar de ziekenhuizen zijn hier goed.
    En de temperatuur, jawel.... moet niet warmer worden, zo is het Heerlijk !!
    Mvg Vader
  3. william nijs:
    18 januari 2010
    hey pieter

ziet er allemaal super uit ook de fotos doe de groeten aan leo en ik kijk op tijd naar de nieuwe fotos

groeten william
  4. Femke & Maurice:
    18 januari 2010
    Lees in je reactie dat je niet veel last hebt van je arm, maar je hebt je dan toch begeven naar het lokale ziekenhuis...

Wat is nu precies de diagnose geweest?

Groetjes,

Fam. Peeters
  5. Pieter:
    19 januari 2010
    Hoi Femke & Maurice,

De diagnose was erg simpel..
    Geirriteerd / ontstoken weefsel.
    Open maken en schoon maken was het advies na de diagnose.
    Had de diagnose snel begrepen.
    Zeg: Doen we dokter.
    Mvg (Schoon)Vader
  6. Pieter:
    19 januari 2010
    Hoi Wiliam,
    Zal de groeten overbrengen aan Leo.
    Ziet er natuurlijk niet zo heeel professioneel uit allemaal hier.
    En de kwaliteit foto's is ook maar van een € 50 cameraatje.
    Maar ben het met je eens, voor een beginneling en de eerste keer op deze reisblog toestanden, en voor een oude man moet ik hier tevreden mee zijn..
    Groet uit het zonnige Pattaya
  7. anny:
    22 januari 2010
    Piet , je weet het he zout water is goed voor de wondgenezing ,dus een beetje pootje baden is dus misschien wel lekker .Heerlijk die temperaturen en heerlijk luchtig gekleed ,lekker makkelijk .
    Wij gaan in maart een kleine 3 weken naar cuba daar is het ook lekker weer . groet en beterschap met je arm hildo en an